top of page

Doordat elke hond uniek is en de behandelmethode aan de hand van de vachtsoort, de conditie van de vacht en uw wensen wordt bepaald, hebben wij geen "vaste prijzen".

 

Hieronder staan richtprijzen om u een indicatie te geven, hiervan kan worden afgeweken. De richtprijzen zijn gebaseerd op goed onderhouden vachten. Mocht de vacht slechter onderhouden zijn en daardoor bijvoorbeeld klitten bevatten, zal hierin meer tijd gaan zitten waardoor de prijs hoger wordt.

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Hondentrimsalon Ginny werkt volgens de algemene leveringsvoorwaarden van de ABHB.

 

Zoals gemeld in de algemene leveringsvoorwaarden zullen annuleringen zonder reden tussen 24 tot 48 uur voor het afgesproken tijdstip 50% en korter dan 24 uur voor het afgesproken tijdstip 100% in rekening worden gebracht.

U kunt bij ons pinnen en/of contant betalen. Betalingen met creditcard zijn niet mogelijk.

Voorkom onnodige kosten door de afspraak middels een WhatsApp-bericht of e-mail ten minste 24 uur van tevoren af te melden.

Het komt helaas regelmatig voor dat een klant, zonder afmelding, niet op de afspraak verschijnt. Hierdoor verliezen onze trimsters onnodig veel tijd die benut had kunnen worden voor anderen.

Indien de afspraak niet door kan gaan, vragen wij u vriendelijk om ten minste 24 uur van tevoren af te melden middels een WhatsApp-bericht of e-mail of de afspraak te verplaatsen. Een andere klant kan dan alsnog geholpen worden.

Contactgegevens

 

Hondentrimsalon Ginny

Schere 5-7

3085 DT  Rotterdam

010-244 0 332

hondentrimsalonginny.nl

  • Facebook Social Icon

Vrijblijvend een kijkje nemen of interesse in de producten die wij verkopen?

Neem dan gerust contact met ons op.

bottom of page