Klittenformulier Hondentrimsalon Ginny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een hond met incidenteel wat klitjes op de bekende plaatsen, zoals achter de oren of in snor/baard kan worden behandeld met een klittenkam, welke de klit doorsnijdt. Zitten er klitten op gevoelige plaatsen zoals oksels en binnenkant dijbenen zullen deze worden weggeknipt of geschoren.

 

Bij teveel klitten of vervilting is het helaas niet mogelijk uw hond de normale trimbehandeling te geven. Ontklitten is voor uw hond een pijnlijk proces waardoor wij besluiten uw hond op diervriendelijke wijze van deze klitten of vervilting te ontdoen.

 

Onder zware klitten of vervilting kunnen bestaande huidbeschadigingen en zweren zitten die zichtbaar worden na verwijdering van de klitten of vervilting. Helaas kunnen klitten zo dicht op de huid zitten dat er irritaties en verwondingen kunnen ontstaan. Na het verwijderen van de klitten of vervilting, kan uw hond gaan krabben, bijten of met de oren tegen elkaar klapperen waardoor eveneens huidbeschadigingen en verwondingen kunnen ontstaan. In deze gevallen is het raadzaam contact met uw dierenarts op te nemen. Eventuele dierenartskosten zijn voor rekening van de klant en kunnen niet op Hondentrimsalon Ginny worden verhaald.

 

Om in de toekomst deze klitten of vervilting te voorkomen zal op de juiste manier gekamd en/of geborsteld moeten worden. Hondentrimsalon Ginny legt u graag uit hoe u dit het beste kunt doen. Mocht u om wat voor reden dan ook uw hond deze vachtverzorging niet kunnen geven, kunt u bij ons ook terecht voor een kleine trimbeurt (wassen, drogen, kammen en borstelen).

Klittenformulier Hondentrimsalon Ginny

Contactgegevens

 

Hondentrimsalon Ginny

Schere 7

3085 DT  Rotterdam

010-244 0 332

hondentrimsalonginny.nl

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vrijblijvend een kijkje nemen of interesse in de producten die wij verkopen?

Neem dan gerust contact met ons op.

© 2019, Hondentrimsalon Ginny                     Algemene voorwaarden Trimsalon     Algemene voorwaarden Webshop   Privacybeleid